Κέντρο Τύπου

Το νερό που ξεχωρίζει

Νέα - Δελτία Τύπου

«Ο Βίκος σας πάει CINEMA» - 4η κλήρωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των νικητών της 4ης κλήρωσης «Ο Βίκος σας πάει σινεμά». Ενημερωθείτε για την παραλαβή των εισιτηρίων σας.

06 Dec 2013

«Ο Βίκος σας πάει CINEMA» - 3η κλήρωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των νικητών της 3ης κλήρωσης «Ο Βίκος σας πάει σινεμά». Ενημερωθείτε για την παραλαβή των εισιτηρίων σας.

26 Nov 2013

«Ο Βίκος σας πάει CINEMA» - 2η κλήρωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των νικητών της 2ης κλήρωσης «Ο Βίκος σας πάει σινεμά». Ενημερωθείτε για την παραλαβή των εισιτηρίων σας.

18 Nov 2013

«Ο Βίκος σας πάει CINEMA» - 1η κλήρωση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των νικητών της 1ης κλήρωσης «Ο Βίκος σας πάει σινεμά». Ενημερωθείτε για την παραλαβή των εισιτηρίων σας.

12 Nov 2013

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. «Περιφερειακή Δύναμη» του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Το ΔΙΑΖΩΜΑ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ως βασικό του στόχο τη συμβολή στην προστασία και την ανάδειξη των αρχαίων χώρων θέασης και ακρόασης (θεάτρων, ωδείων, σταδίων, αμφιθεάτρων), καθώς και στη διάδοση των αξιών της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και την προβολή της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας.

20 Sep 2013