Κέντρο Τύπου

Το νερό που ξεχωρίζει

Νέα - Δελτία Τύπου

Ευχαριστήρια επιστολή - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πόλης, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία της ετήσιας Λαμπαδηδρομίας, θεωρεί υποχρέωση της να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την χορηγία νερών στην εκδήλωση του Συλλόγου μας.

21 Sep 2012

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Πιστή στην φιλοσοφία της για διαρκή και ουσιώδη υποστήριξη των αθλητικών δρώμενων, αναλαμβάνει το ρόλο του Χρυσού Χορηγού στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ. και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα τον πλαισιώνουν.

19 Sep 2012

Στρατηγική συνεργασία με Ε.Α.Σ. Ηπείρου

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και των μετόχων παραγωγών και εκτιμώντας την ανάγκη να παραμείνει και να αναπτυχθεί η ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο

24 Aug 2012

Μια αστείρευτη πηγή ζωής

Άρθρο της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σχετικά με την δωρεά μιας πλήρους εξοπλισμένης κινητής μονάδας εθελοντικής αιμοδοσίας της εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

20 Oct 2011

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων <<Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ>> σχετικά με την δωρεά της κινητής μονάδας εθελοντικής αιμοδοσίας της εταιρείας ΒΙΚΟΣ ΑΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

20 Oct 2011