Κέντρο Τύπου

Το νερό που ξεχωρίζει

Νέα - Δελτία Τύπου

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. «Περιφερειακή Δύναμη» του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Το ΔΙΑΖΩΜΑ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ως βασικό του στόχο τη συμβολή στην προστασία και την ανάδειξη των αρχαίων χώρων θέασης και ακρόασης (θεάτρων, ωδείων, σταδίων, αμφιθεάτρων), καθώς και στη διάδοση των αξιών της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και την προβολή της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας.

20 Sep 2013

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού μας!

50 διπλά εισιτήρια για το Ejekt 2013

12 Jul 2013

14η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

13 Jun 2013

Η 14η Ιουνίου έχει καθοριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο.

13 Jun 2013

Ευχαριστήρια επιστολή - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πόλης, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία της ετήσιας Λαμπαδηδρομίας, θεωρεί υποχρέωση της να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την χορηγία νερών στην εκδήλωση του Συλλόγου μας.

21 Sep 2012

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Πιστή στην φιλοσοφία της για διαρκή και ουσιώδη υποστήριξη των αθλητικών δρώμενων, αναλαμβάνει το ρόλο του Χρυσού Χορηγού στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ. και στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα τον πλαισιώνουν.

19 Sep 2012