ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES


1. ΣΚΟΠΟΣ

Αυτή η πολιτική cookies εξηγεί τι είναι τα cookies και πώς τα χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Διαβάζοντας αυτή την πολιτική, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε:

  • τους τύπους των cookies που χρησιμοποιούμε κάθε φορά που επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας,
  • τις πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιώντας τα cookies, και
  • πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες.


2. ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με τη χρησιμοποίηση ενός διαδικτυακού τόπου της εταιρίας, συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής. Κάθε φορά που υποβάλετε πληροφορίες μέσω αυτού του τόπου, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή, τη χρήση και την κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών όπως περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική και σε οποιεσδήποτε δηλώσεις προστασίας της ιδιωτικότητας που ισχύουν για τη χώρα ή το διαδικτυακό τόπο.

Για τη χρήση των cookies, απαιτείται η προηγούμενη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση τα τεχνικά cookies, τα οποία είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία μιας ιστοσελίδας και για την περιήγηση σε αυτήν από τον χρήστη.


3. ΟΡΙΣΜΟΣ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που τοποθετούνται στον σκληρό σας δίσκο από τον διακομιστή (server) μιας ιστοσελίδας, βάσει του εννόμου συμφέροντός μας για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας της εταιρίας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στην τερματική συσκευή σας, δεν περιέχουν ιούς, κακόβουλα ή άλλα επιβλαβή προγράμματα. Η εφαρμογή περιήγησης διαδικτύου (web browser) είναι τμήμα του υπολογιστή σας και αποθηκεύει συγκεκριμένες πληροφορίες προτίμησης, όπως π.χ. προτιμώμενη γλώσσα, τοποθεσία κ.ο.κ.

Τα cookies μπορούν να επιτελέσουν πολλές λειτουργίες και χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας μίας ιστοσελίδας εν συνόλω ή συγκεκριμένων μόνο υποσελίδων της. Ενδεικτικά, μπορούν να καταγραφούν ο αριθμός των επισκεπτών ζωντανά ή ανά ώρα της ημέρας, η γεωγραφική τους προέλευση, το λειτουργικό σύστημα και η ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή τους, η σελίδα από την οποία προήλθαν (μέσω μηχανής αναζήτησης, συνδέσμου από άλλη σελίδα ή απευθείας είσοδο), η λέξη κλειδί, που χρησιμοποιήθηκε στη μηχανή αναζήτησης κτλπ. Άλλα cookies μπορούν να θυμούνται, προς διευκόλυνση του χρήστη, την επιλογή της γλώσσας ή τα αποτελέσματα της αναζήτησής του σε μία ιστοσελίδα. Άλλα πάλι μπορούν να καταγράφουν τις αποτυχημένες απόπειρες εισόδου του χρήστη σε μία ιστοσελίδα, ώστε να απαιτούν (οι ιστοσελίδες), μετά από έναν ορισμένο αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών εισόδου, την περαιτέρω διασταύρωση των στοιχείων του, όπως λόγου χάρη με την εισαγωγή ενός επιπλέον κωδικού, που του αποστέλλεται με sms στο κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, όταν επισκέπτεστε κάποια ιστοσελίδα για να περιηγηθείτε ή να διαβάσετε πληροφορίες, συλλέγονται και αποθηκεύονται ορισμένες «πληροφορίες επισκέπτη» από εσάς, όπως το όνομα του domain και του παρόχου μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, η IP διεύθυνση του υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, η ημερομηνία και η ώρα που έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα και οι διευθύνσεις που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και τη λήψη απαραίτητων πληροφοριών για τη βελτίωση της χρηστικότητας των ιστοσελίδων.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε «cookies», μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ώστε να αποκλείει τα «cookies» ή να σας ειδοποιεί όταν ένα «cookie» τοποθετείται στον υπολογιστή σας. Μολονότι δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδέχεστε τα «cookies» όταν επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο της εταιρίας μας, ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του δικτυακού τόπου μας καθώς επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην προβληθούν σωστά ορισμένες σελίδες της διαδικτυακής πλατφόρμας εάν το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε αποκλείει τα «cookies» μας.


3.1. Πληροφορίες Συλλεγόμενες και Χρήση Αυτών

Όταν προσπελάζετε και χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της εταιρίας, υπάρχουν οι κάτωθι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα για εσάς:


3.1.1. Πληροφορίες που Συλλέγονται Τοποθετώντας ένα «Cookie» στον Υπολογιστή Σας

Ο ιστότοπος της εταιρίας χρησιμοποιεί τα παρακάτω είδη cookies όπως αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω:


1. Google Analytics

Η εταιρία χρησιμοποιεί το Google Analytics ως ένα εργαλείο της Google που τη βοηθά να κατανοήσει πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας τις ιδιότητές τους. Το Google Analytics χρησιμοποιείται για την εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούνται cookies για τη συλλογή πληροφοριών και στατιστικών στοιχείων που αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας, χωρίς όμως να συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να ταυτοποιήσουν τον κάθε επισκέπτη. Το κύριο cookie που χρησιμοποιείται από το Google Analytics είναι το cookie "_ga".

Αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία Google Analytics:

Ονομασία

Διάρκεια

Περιγραφή

_ga

2 έτη

Καταχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στατιστικών δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που ο επισκέπτης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.

_gid

24 ώρες

Καταχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στατιστικών δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που ο επισκέπτης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.

_gat

10 λεπτά

Χρησιμοποιείται από το Google Analytics για να ρυθμίσει τα όρια αιτήσεων της σύνδεσης.


1.1. Google Analytics (_utma, _utmb, _utmc, _utmz)

Αυτό είναι ένα από τα τέσσερα βασικά cookies που ορίζει η υπηρεσία Google Analytics και μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη συμπεριφορά των επισκεπτών και να μετράμε την απόδοση του ιστότοπου. Αυτό το cookie διαρκεί δύο (2) χρόνια από προεπιλογή και διαχωρίζει τους χρήστες και τις περιόδους σύνδεσης. Χρησιμοποιείται για να υπολογίσει νέους χρήστες αλλά και χρήστες οι οποίοι επισκέπτονται ξανά την ιστοσελίδα μας. Το συγκεκριμένο cookie ενημερώνεται κάθε φορά που αποστέλλονται δεδομένα στην υπηρεσία Google Analytics.


Μερικές λεπτομέρειες:

  • Το __utmz καταγράφει αν ο επισκέπτης προήλθε από μια μηχανή αναζήτησης (και αν ναι, τη λέξη-κλειδί αναζήτησης), έναν σύνδεσμο ή χωρίς τη χρήση κάποιας προηγούμενης σελίδας (π.χ. χρήση σελιδοδείκτη).
  • Το __utma αποθηκεύει τον αριθμό των επισκέψεών σας, την ώρα της πρώτης επίσκεψης, την προηγούμενη επίσκεψη αλλά και την τρέχουσα επίσκεψή σας.
  • Οι __utmb και __utmc χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν πόσο γρήγορα εγκαταλείπουν οι χρήστες την ιστοσελίδα μας: όταν ξεκινά μια επίσκεψη και τελειώνει σύντομα.


2. Google Advertising

Χρησιμοποιούμε cookies από την υπηρεσία Google Advertising για την εξαγωγή συμπερασμάτων για σκοπούς διαφήμισης. Ορισμένες συνήθεις εφαρμογές των cookies είναι η επιλογή της διαφήμισης με βάση το σχετικό περιεχόμενο για έναν χρήστη, η βελτίωση της αναφοράς σχετικά με την απόδοση μιας εκστρατείας που εκτελεί η εταιρία μας και η αποφυγή της εμφάνισης διαφημίσεων που έχουν προβληθεί ήδη σε έναν χρήστη.

Καθώς ένας χρήστης περιηγείται στην ιστοσελίδα, το Google Analytics παρέχει ετικέτες JavaScript (βιβλιοθήκες) που αφορούν στην εταιρία μας για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τη ιστοσελίδα που επισκέφθηκε ο χρήστης όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας. Οι βιβλιοθήκες JavaScript της Google Analytics χρησιμοποιούν τα cookies HTTP για να «θυμούνται» τί ενέργειες έχει πραγματοποιήσει ένας χρήστης σε προηγούμενες σελίδες/ αλληλεπιδράσεις με τον ιστότοπο.

Tα cookies διαφήμισης βοηθούν στην προβολή διαφημίσεων προς τον χρήστη σχετικές με τα ενδιαφέροντά του, ώστε να μην λαμβάνει ανεπιθύμητα μηνύματα. Τα cookies που χρησιμοποιεί η εταιρία μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο τελικός χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και οποιαδήποτε διαφήμιση μπορεί να έχει δει ο τελικός χρήστης πριν επισκεφτεί τον ιστότοπό μας. Κάποια από τα κύρια cookies διαφήμισης που χρησιμοποιούμε ονομάζεται "NID". Ένα πρόγραμμα περιήγησης στέλνει αυτό το cookie με αιτήματα προς ιστότοπους της Google. Το cookie NID περιέχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιεί η Google για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας (π.χ. Αγγλικά), τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που επιθυμείτε να εμφανίζονται ανά σελίδα (π.χ. 10 ή 20) καθώς και αν επιθυμείτε την ενεργοποίηση του φίλτρου Ασφαλούς αναζήτησης της Google.

Αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία Google Advertising:

A/A

Ονομασία

6.

1P_JAR

7.

CONSENT

8.

NID

9.

ANID


3. Cookies Λειτουργικότητας (OGPC)

Τα cookies που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία σας επιτρέπουν να εκτελείτε ουσιώδεις λειτουργίες της ιστοσελίδας. Επιπροσθέτως, βοηθούν περιορίζοντας την ανάγκη μεταφοράς πληροφοριών σε όλο το διαδίκτυο. Δεν αποθηκεύονται στον υπολογιστή και λήγουν όταν διακόπτετε την περίοδο περιήγησης. Το συγκεκριμένο cookie περιόδου λειτουργίας που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος της εταιρίας χρησιμοποιείται συμβάλλοντας στην σωστή λειτουργία του Google Maps.


4. Facebook Pixel

Το Facebook Pixel είναι ένα εργαλείο στατιστικών στοιχείων που επιτρέπει τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών εκστρατειών που «τρέχει» η εταιρία μας κατανοώντας τις ενέργειες που κάνουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί το Facebook Pixel και τα ανώνυμα δεδομένα που λαμβάνει για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Επιβεβαίωση ότι η εκάστοτε διαφημιστική καμπάνια που «τρέχει» προβάλλεται στο αρμόδιο κοινό
  • Δημιουργία επιλέξιμων ομάδων και συνόλων για συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες


3.1.2. Εφαρμογές και widgets κοινωνικών δικτύων

Η ιστοσελίδα της εταιρίας περιλαμβάνει εφαρμογές widgets ώστε να μπορεί ο χρήστης να επισκέπτεται τη σελίδα της εταιρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα το Facebook. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχετε μέσω τέτοιων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συλλεγεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλα μέλη της εν λόγω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης. Οι ανταλλαγές αυτές διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εταιριών που παρέχουν την κάθε εφαρμογή. Η εταιρία δεν έχει τον έλεγχο ή την ευθύνη για τις εν λόγω εταιρίες ή τη χρήση των πληροφοριών των χρηστών από αυτές.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα της εταιρίας μπορεί να φιλοξενήσει άρθρα, δελτία τύπου, blogs, forums, άρθρα ηλεκτρονικών εφημερίδων και περιοδικών σε ειδικό πεδίο με την αναφορά ως «ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ». Ο σκοπός της χρήσης αυτής είναι η διευκόλυνσή σας ως προς την ανταλλαγή πληροφοριών και περιεχομένου καθώς και ενημέρωσής σας.


3.1.3. Πληροφορίες που παρέχετε εθελοντικά

Η εταιρία συλλέγει τις πληροφορίες που εκούσια και εθελοντικά παρέχετε προκειμένου να επωφεληθείτε από μια δυνατότητα ή να συμμετάσχετε σε μια δραστηριότητα στον διαδικτυακό τόπο της εταιρίας. Για παράδειγμα, η εταιρία μπορεί να συλλέξει τις πληροφορίες σας προκειμένου να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν μας ζητάτε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις δράσεις της εταιρίας ή για θέσεις εργασίας, όταν μας υποβάλλετε κάποιο αίτημα ή μας αποστέλλετε κάποιο email. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τη συλλογή προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρία χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους λόγους για τους οποίους μας τα παρέχετε. Για παράδειγμα, εάν παρέχετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δηλώνοντας ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να παραδίδουμε τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις ενημερώσεις που ζητάτε.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε στο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας για διάφορους σκοπούς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η πρόληψη απάτης και η βελτίωση των υπηρεσιών μας. Μπορούμε επίσης να αφαιρέσουμε όλες τις πληροφορίες που συνιστούν προσωπικά δεδομένα και να χρησιμοποιήσουμε τις υπόλοιπες για ιστορικούς, στατιστικούς ή επιστημονικούς λόγους.


4. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Η εγκατάσταση και χρήση «cookies» ρυθμίζεται ειδικότερα από την παράγραφο 5 του άρθρου 4 του ν. 3471/2006 (ο οποίος μετέφερε στην ελληνική έννομη τάξη την Οδηγία 2002/58/ΕΚ) καθώς επίσης και από την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Aρ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/1525, Αθήνα 25/2/2020) σύμφωνα με τα οποία η εγκατάσταση και χρήση του «cookie» επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη. Μία ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα τέτοιο «cookie» μόνο εάν ο εκάστοτε χρήστης της έχει δώσει τη συγκατάθεσή του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωση για την εγκατάσταση αυτή, το σκοπό της επεξεργασίας, την άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης και τυχόν αποδέκτες των δεδομένων και ανεξάρτητα αν μέσω αυτού πραγματοποιείται τελικά επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η συγκατάθεση αυτή μπορεί να δίδεται μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων στο φυλλομετρητή ιστού ή μέσω άλλης εφαρμογής.


4.1. ΛΗΨΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Με δεδομένο ότι τα cookies της υπηρεσίας Google Universal Analytics είναι τρίτου κατασκευαστή ως προς τη σελίδα μας και δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις όπως αυτές αναφέρονται στην απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ((Aρ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/1525, Αθήνα 25/2/2020), η σελίδα μας λαμβάνει τη συναίνεση του επισκέπτη πριν την αποθήκευση cookies στον τερματικό του εξοπλισμό. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να διαγράψει τα cookies, που αποθήκευσε η παρούσα σελίδα στον browser του, μέσα από τις ρυθμίσεις του.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ειδικό plugin, το οποίο εμποδίζει τα cookies να αποθηκευτούν στον τερματικό εξοπλισμό του επισκέπτη, εάν δεν ληφθεί πρώτα η συναίνεση του μέσω «κλικ» σε κομβίο αποδοχής. Πλησίον του κομβίου αποδοχής υπάρχει σύνδεσμος, που οδηγεί στην παρούσα πολιτική χρήσης cookies της ιστοσελίδας, στην οποία ο χρήστης μπορεί να διαβάσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες θα τον διευκολύνουν να λάβει απόφαση για τη χορήγηση συγκατάθεσης ή όχι στην αποδοχή cookies.


5. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρία «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΒΙΚΟΣ Α.Ε.», δεν θα πωλεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους διαδικτυακούς τόπους της σε μεσίτες καταλόγων διευθύνσεων χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Η εταιρία μπορεί να μοιράζεται τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα με άλλες επιχειρησιακές μονάδες της εταιρίας ή θυγατρικές ή συνδεόμενες με αυτήν εταιρίες. Όταν γίνεται αυτό, αυτές οι άλλες επιχειρησιακές μονάδες ή θυγατρικές ή συνδεόμενες με αυτήν εταιρίες θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας κατά τρόπο σύμφωνο με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά (ή με τους οποίους συγκατατεθήκατε στη συνέχεια).

Η εταιρία μπορεί επίσης να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους παρόχους υποστηρικτικών υπηρεσιών. Αυτοί οι τρίτοι απαιτείται να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που μοιραζόμαστε με αυτούς μόνο για να εκτελούν τις υπηρεσίες για λογαριασμό μας και να τα επεξεργάζονται ως αυστηρά εμπιστευτικά, σε συμμόρφωση με όλους τους εφαρμοστέους νόμους προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων.


6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα θα αποθηκεύονται στις βάσεις δεδομένων της εταιρίας ή σε βάσεις δεδομένων που διατηρούνται από τους παρόχους υπηρεσιών μας.

Η εταιρία λαμβάνει εύλογα μέτρα για την προστασία της ασφάλειας, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών σας δεδομένων.

Αν και χρησιμοποιούμε μέτρα ασφάλειας για να βοηθήσουμε στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση, κακή χρήση ή αλλοίωση, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι καμία μετάδοση μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής ή ελεύθερη σφαλμάτων. Η εταιρία δεν θα είναι υπεύθυνη για τις παραβιάσεις της ασφάλειας πέρα του εύλογου ελέγχου της.


7. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μπορείτε να αναθεωρείτε, να διορθώνετε, να ενημερώνετε και να αιτήστε τη διαγραφή των συλλεγόμενων προσωπικών σας δεδομένων μέσω του διαδικτυακού τόπου της εταιρίας επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@vikoswater.gr


8. ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με τους τύπους cookies και τον τρόπο που μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο: http://www.allaboutcookies.org Σε περίπτωση που αρνηθείτε τη χρήση cookies είναι δυνατό να μη λειτουργούν κανονικά ορισμένες δυνατότητες της ιστοσελίδας της εταιρίας.


9. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων θα ποικίλει και θα εξαρτάται από το σκοπό και τη χρήση των συλλεγόμενων δεδομένων. Εφόσον υπάρχουν νομικές απαιτήσεις θα διατηρούμε ορισμένους τύπους δεδομένων για καθορισμένες περιόδους. Διαφορετικά, θα διατηρούμε τα δεδομένα για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν τα δεδομένα.


10. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Οι περισσότεροι δικτυακοί τόποι της εταιρίας δεν προορίζονται για παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών. Η εταιρία δεν ζητά εσκεμμένα ούτε συλλέγει προσωπικά δεδομένα από/ή για τα παιδιά στους διαδικτυακούς της τόπους εκτός εάν επιτρέπεται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.


11. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εταιρία υποβάλλει την Παρούσα Πολιτική σε συχνή επανεξέταση και ενδέχεται να την τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Όταν θα συμβαίνουν αλλαγές, θα καταγράφεται η ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην Πολιτική. Η επικαιροποιημένη Πολιτική θα ισχύει από την ημερομηνία αυτή.

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2020.

Close