Εταιρικές Δράσεις

Το νερό που ξεχωρίζει

Εθελοντισμός

Στην εταιρεία ΒΙΚΟΣ, η έννοια της προσφοράς έχει για μας ιδιαίτερη αξία. Όχι μόνο θεωρητικά, αφού διακατέχει κάθε μας πράξη. Αρχίζοντας από την προσφορά μας στην ποιοτική υπεροχή των προϊόντων μας, η διάθεσή μας να προσφέρουμε φτάνει μέχρι την ουσιαστική κοινωνική ευθύνη και τη βαθιά ανθρώπινη συμμετοχή μας στα δρώμενα της ζωής γύρω μας.

Το αίμα είναι αγαθό σε έλλειψη. Δεν διατίθεται στα ράφια, δεν πωλείται με αντίτιμο, δεν παράγεται σε εργοστάσια. Το δημιουργεί μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός και το προσφέρει μόνο η ανθρώπινη ευαισθησία.

Η στήριξη που προσφέρει ο ΒΙΚΟΣ στην εθελοντική αιμοδοσία είναι μία μόνο πτυχή της πηγαίας μας ανάγκης για υποστήριξη του ανθρωπιστικού ιδεώδους. Και ξεκινά από την ίδια την ηγετική ομάδα της εταιρείας. Οι ιδιοκτήτες, Π. Σεπετάς και E. Θεοχάρη, είναι χρόνια τώρα εθελοντές αιμοδότες και δωρητές μυελού των οστών. 'Ανθρωποι με γενικότερη κοινωνική ευαισθητοποίηση και ενεργοί πολίτες, ενέπνευσαν με τη στάση τους την τοπική κοινωνία της εταιρείας τους στα Ιωάννινα και ώθησαν τους εργαζόμενους στην Ηπειρωτική Εταιρία Εμφιαλώσεων να δώσουν κι αυτοί το παρόν στην τεράστια ανάγκη για συλλογή αίματος. Έτσι ξεκίνησε ένα προσωπικό όραμα δύο ανθρώπων με ισχύ και όραμα και έγινε υπόθεση τεράστιας προσφοράς σε μια ολόκληρη κοινωνία.

Οι αξίες στην εταιρεία ΒΙΚΟΣ έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα μεγέθη. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, το να φτιάχνεις επιτυχημένα προϊόντα πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος είναι για μας το νούμερο ένα προϊόν για το οποίο αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε, προσφέρουμε.

Close